θα παράσχουμε στα άριστα αγαθά και τις προηγμένες υπηρεσίες την ανταγωνιστική τιμή

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Ningbo Caribou Import&Export Co., Ltd.

Ningbo Caribou Import&Export Co., Ltd.

1 2 3 4 5
companyPics.title0 companyPics.title1 companyPics.title2 companyPics.title3 companyPics.title4
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : KLB
Αριθμός Υπαλλήλων : 1~100
Ετήσιες πωλήσεις : 1-400
Ιδρύθηκε Έτος : 2016
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

KLB ήταν το 2016. Εμείς που στα ηλεκτρονικά πράγματα. Όπως το καλώδιο, το ακουστικό, η τηλεφωνική περίπτωση και τα τηλεφωνικά εξαρτήματα.

 

Με το πνεύμα «της ποιότητας πρώτα, η φήμη πρώτα, διαχείριση προσανατολισμένη, υπηρεσία ειλικρινής», KLB φέρνει κάθε πελάτη της περισσότερης προσοχής, που κάνει κάθε συνεργασία του πελάτη με μας μια καλύτερες εμπειρία και μια απόλαυση. QC και η τεχνική ομάδα μας ελέγχουν αυστηρά και επιθεωρούν τη διαδικασία επεξεργασίας και την υγιεινή εργαστηρίων κάτω. Είναι μόνο με τη χρησιμοποίηση υψηλή - τα ποιοτικά ακατέργαστα συστατικά και το υλικό συσκευασίας μπορούν να παραγάγουν υψηλό - ποιοτικά προϊόντα. Κάθε βήμα στην επεξεργασία είναι κρίσιμο για να ελέγξει την ποιότητα των τελικών προϊόντων.

 

Με τα έτη εμπειρίας εξαγωγής μαζί με το άριστο quanlity, τα προηγμένα serives και την ανταγωνιστική τιμή, KLB έχει την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη του πελάτη αριθμών. Έχουμε χτίσει μια μεγάλη φήμη στη βιομηχανία και τα προϊόντα μας που χρησιμοποιούνται ευρέως στις λιανικές εξόδους, τα σε απευθείας σύνδεση καταστήματα και την υπεραγορά/την υπεραγορά. Κρατάμε την ακλόνητη υποχρέωση τα ποιοτικά προϊόντα. KLB θα είναι η καλύτερη επιλογή για σας ως προμηθευτής του τηλεφώνου κυττάρων.

Στοιχεία επικοινωνίας
Ningbo Caribou Import&Export Co., Ltd.
Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς